Termeni si conditii

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditia site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC VIP TOUCH DESIGN S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de SC VIP TOUCH DESIGN S.R.L., CUI 37859255, J 40/10785/29.06.2017, cu sediul Calea 13 septembrie nr 90, 050711, Bucuresti, Romania. Toate produsele prezentate sunt de calitate superioara nu au fost uzate in niciun mod, altfel decat impune procesul de productie a distribuitorilor nostrii.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului www.viptouchdesign.ro - design, imagini, texte, simboluri, elemente de grafica WEB, - este proprietatea SC VIP TOUCH DESIGN SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC VIP TOUCH DESIGN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa pentru incalcarea dreptului de proprietate intelectuala este office@viptouchdesign.ro

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului." (UG 34/2014). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, murdarie ori deteriorare fizica in termen de 15 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, telefonic si in scris pe adresa de email, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de curierat rapid. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC VIP TOUCH DESIGN SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Nu expediati produsul daca l-ati deteriorat. Nu solicitati contravaloarea produselor prin curier rapid de tipul ramburs. In cazul in care solicitati banii inapoi, acestia se returneaza numai prin transfer bancar in contul clientului. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Conditii de prezentare

Nuanta culorilor produselor din imaginile prezentate poate diferi usor, ca intensitate, datorita fotografierii in conditii de studio.

Accesul la site

SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. ofera oricarui utilizator acces limitat, in mod egal, fara discriminare si doar in interes personal pe acest site. Nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul.

Confidentialitate

SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de catre SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la numarul de fax 0265-262.066, anual, SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie. SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului fara cheltuieli de expeditie. SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat in scris sau telefonic.

Conditii legale

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre SC.VIP TOUCH DESIGN S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Garantie

Toate produsele comercializate de catre viptouchdesign.ro sunt de calitate superioara .Verificam atent toate produsele inainte de livrarea lor catre dumneavoastra. Viptouchdesign schimba in termen de 15 zile orice produs ce prezinta defecte de fabricatie. Pentru ingrijirea produseor va recomandam sa urmati instructiunile de folosire de pe eticheta. Nu raspundem pentru defectele cauzate de intretinerea gresita, ori de fortare intentionata sau accidentala.

Vouchere si promotii

Viptouchdesign poate oferi vouchere la inscrirea la newsletter sau in cadrul unor campanii de promovare.

Atentie! Nu se pot folosi doua sau mai multe vouchere pentru aceeasi comanda ori campanie de promovare. Daca alegeti sa cumparati unul sau mai multe produse in cadrul unei promotii, acestea nu mai pot beneficia de alte promotii sau vouchere. Pretul se reduce o singura data. Orice insistenta si neintelegere a acestei reguli poate duce la anularea comenzii.

Neseriozitatea in lansarea comenzilor / refuzul repetat de colete

Orice produs cumparat prin intermediul siteului nostru poate fi returnat conform termenului legal si conditiilor descrise mai sus. Ne dorim ca absolut toti clientii nostri sa fie extrem de multumiti de produsele si serviciile noastre astfel incat ei sa revina cu placere si incredere de fiecare data. De asemenea, comenzile se pot anula si inainte de a fi livrate, fara probleme ori sanctiuni sau taxe de niciun fel. Livrarea se face de regula in aceeasi zi, astfel ca termenul pentru anularea comenzii este foarte scurt. De aceea va rugam sa lansati comenzile numai daca sunteti siguri ca aveti nevoie de produse. Daca a intervenit o urgenta si nu mai puteti ridica comanda va rugam sa ne anuntati imediat prin telefon la numarul: +40 769 629 629 de luni pana sambata intre orele 10.00 si 18.00

 

Va rugam sa acordati seriozitate in lansarea si ridicarea comenzilor facute pe site-ul nostru! De asemenea, va rugam sa nu lansati comenzi daca nu aveti nevoie de produse. Va multumim pentru intelegere si seriozitate!